با حکم معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیر اجرایی مجله علمی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه، طی حکمی از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه؛ جناب آقای دکتر محمدرضا خزدیر به عنوان مدیر اجرایی مجله علمی و دبیر کارگروه ارتقای کیفیت نشریات دانشگاه منصوب شدند. قبلا سرکار خانم دکتر زویا طاهرگورابی مدیریت اجرایی مجله علمی دانشگاه را برعهده داشتند که انتشار به هنگام مجله در ابتدای هر فصل و درج کد DOI برای مقالات از مهمترین اقدامات ایشان در زمان این مسئولیت بود که صمیمانه از زحمات ارزشمند ایشان قدردانی می گردد.

متن ابلاغ جناب آقای دکتر خزدیر به شرح ذیل می باشد:

با سلام و احترام؛
نظر به تجربیات ارزشمند و تعهد جنابعالی و با حفظ پست سازمانی به عنوان مدیر اجرایی مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دبیر کارگروه تخصصی ارتقای کیفیت نشریات دانشگاه منصوب می شوید. امیدوارم با تلاش و کوشش جمعی در انجام وظایف محوله و ارتقای نشریات دانشگاه موفق و پیروز باشید.

دکتر طوبی کاظمی
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه