سرپرست مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه منصوب شد
با حکم رئیس دانشگاه، دکتر سیدمحمد ریاحی به عنوان «سرپرست مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر سیدمحمد ریاحی را به عنوان سرپرست مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به دکتر سیدمحمد ریاحی آمده است:

احتراماً با عنایت به پیشنهاد معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و نظر به تجربیات ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان « سرپرست مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه » منصوب می گردید تا برابر مقررات زیر نظر معاونت محترم تحقیقات و فنآوری دانشگاه انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) با رعایت مقررات مربوطه در ارتقاء سطح تحقیقاتی دانشگاه موفق و مؤید باشید.

1399/05/07