دیدار صمیمانه مدیریت توسعه وارزیابی تحقیقات دانشگاه درجمع همکاران معاونت

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه ،دیدار صمیمانه دکتر ریاحی مدیریت توسعه وارزیابی تحقیقات با حضور معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه درجمع همکاران معاونت ساعت 8:30 مورخ 99/5/7دراتاق شورای معاونت برگزار شد.

درابتداجلسه معاونت تحقیقات وفناوری ازتلاش های ارزشمند وزحمات خالصانه دکتر میری مقدم که نقش موثری در ارتقاء پژوهش دانشگاه داشته تشکروقدردانی نمود.

درادامه دکتر کاظمی ازدکتر ریاحی بخاطر قبول زحمت درسمت مدیریت توسعه وارزیابی تحقیقات دانشگاه تشکروبرای ایشان ارزوی سلامتی وموفقیت  نمود.

درپایان همکاران معاونت ضمن معرفی خودشان درباره امورات محوله بطور مختصر توضیحاتی را بیان نمودند.

مقررگردید درروزهای آتی جلسه تودیع ومعاوفه مدیریت توسعه وارزیابی تحقیقات دانشگاه با حضور دکتر میری مقدم  برگزار گردد.

1399/05/08