سومین رویداد ملی ایده بازار فرآورده های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی

برابراعلام معاونت تحقیقات وفناوری وزارت متبوع، مرکز تبادل فناوری ایده بازار دانشگاه صنعتی امرکبیر به عنوان کارگزار رسمی تبادل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با همکاری مشترک این دفتر و دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف شناسایی و حمایت از فناوری نو در حوزه صنایع بهداشتی، آرایشی شوینده و سلولزی اقدام به برگزاری " سومین رویداد ملی ایده بازار فرآورده های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی" نموده است . فناوران این حوزه می توانند برای فناوری  ها و محصولات خود  با حمایت این دفتر ، سرمایه گذار پیدا کرده و یا آنها را به فروش برسانند.

مواد اولیه، فرمولاسیون، فناوری نانو، تکنولوژی، ماشین آلات ( ساخت ، کنترل، بسته بندی) بسته بندی، لجستیک، مارکتینگ، فناوری های دیجیتال و خدمات محورهای دریافت طرح در این رویداد هستند.

از این رو درخواست می شود این موضوع به نحو مطلوب به دانشجویان، شرکت ها و فناوران زیر مجموعه آن مرکز اطلاع رسانی شود. فناوران متقاضی جذب سرمایه و یا فروش محصول می توانند مشخصات طرح خود را حداکثر تا 15 شهریور ماه 99 از طریق تارنمای رویداد به نشانی comsmetic.ideasbazaar.ir   ارسال نمایند.

در صورت وجود ابهام و یا پرسش با دفتر ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر ( کارگزار رسمی انتقال فناوری دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیرخانه رویداد) به شماره تلفن 66175937-021تماس گرفته و یا برای ارسال نامه به شماره89772751-021 نمابر نمایند.

1399/05/22