چهارمین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی

برابراعلام معاونت تحقیقات وفناوری وزارت متبوع ،مرکز تبادل فناوری ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار تبادل فناوری دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری مشترک این دفتر و دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف شناسایی و حمایت از فناوری‌های نو در حوزه صنایع غذایی اقدام به برگزاری"چهارمین رویداد ملی ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی" نموده‌است. فناوران این حوزه می‌توانند برای فناوری‌ها و محصولات خود با حمایت این دفتر، سرمایه‌گذار پیدا کرده و یا آن‌ها را به فروش برسانند.

مواد اولیه، تولید، بسته‌بندی، کنترل، فناوری‌های دیجیتال، حمل و نقل، مارکتینگ، ماشین‌آلات و تجهیزات، کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری و ترویج فرهنگ سلامت غذایی، محورهای دریافت طرح در این رویداد، با هدف رفع نیازهای صنایع غذایی کشور هستند.

از این رو درخواست می‌شود این موضوع به نحو مطلوب به دانشجویان، شرکت‌ها و فناوران زیرمجموعه آن مرکز اطلاع‌رسانی شود. فناوران متقاضی جذب سرمایه و یا فروش محصول می‌توانند مشخصات طرح خود را حداکثر تا پایان مردادماه99 از طریق تارنمای رویداد به نشانی food.ideasbazaar.ir ارسال نمایند.

در صورت وجود ابهام و یا پرسش، با دفتر ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر(کارگزار رسمی انتقال فناوری دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیرخانه رویداد) به شماره تلفن 66175937-021 تماس گرفته و یا برای ارسال نامه به شماره 021-89772751 نمابر نمایند.
1399/05/22