دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران و ششمین همایش پژوهشی سالیانه
دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران و ششمین همایش پژوهشی سالیانه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با محوریت تغذیه و سلامت ورزشی در اسفند ماه 1398، دردانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار گردد که به دلیل شیوع همه گیری ویروس کووید-19 و رعایت حقوق شرکت کنندگان منجر به تعویق زمان برگزاری گردید. اکنون با توجه به برنامه ریزی ها و فراهم نمودن بستر و زیرساخت های لازم جهت برگزاری دومین کنگره بین المللی و ششمین همایش پژوهشی سالیانه دانشگاه به صورت وبینار(مجازی) در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 21 و 22 آبان ماه سال 1399،برگزار خواهدشد.
راهنمای برگزاری وبینار(مجازی) کنگره و همایش در پایگاه اطلاع رسانی به نشانی www.arcsem.ir قرار خواهد گرفت.
1399/08/22