کارگاه یک روزه ساخت واکسن COVID-19 از تحقیق و توسعه تا ورود به بازار، الزامات رگولاتوری
با توجه به مصوبه کمیته ملی واکسن COVID-19، سازمان غذا و دارو وزارت متبوع درنظر دارد برنامه آموزشی غیر حضوری با عنوان "ساخت واکسن COVID-19 از تحقیق و توسعه تا ورود به بازار، الزامات رگولاتوری" در تاریخ 14 آبان ماه سال جاری از ساعت 9 صبح تا 13 برگزار نماید. مخاطبین این برنامه آموزشی شرکت­های دارویی و مجموعه­ های مرتبط، نهادها، مؤسسات، سازمان­ها، شرکت­های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی مستقر در دانشگاه­ های سراسر کشور که دارای پروژه فعال در زمینه تولید واکسن COVID-19 هستند، می­باشند.

لازم به ذکر است که به­ منظور ثبت­ نام در این دوره و اخذ کد ورود به جلسه، ضروری است فرم ذیل توسط متقاضی تکمیل و حداکثر تا تاریخ 7 آبان­ماه به آدرس ایمیل covac1399.prog@gmail.com  ارسال گردد.

1399/07/29