جذب دستیار پژوهش( پزشک/ داروساز/ دندانپزشک عمومی مشمول طرح نیروی انسانی)

برابر اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع در راستای راهبردهای کلان و اقدامات ملی سند راهبردی کشور در امور نخبگان (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی- سال 1391) از آذر‌ماه سال 1393 با مصوبه شورای معاونین وزارت بهداشت و هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت، برنامه جذب دستیار پژوهش (پزشک/داروساز/دندانپزشک عمومی مشمول طرح نیروی انسانی) در مراکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را در دستور کار خود قرار داده است.

همچنین با هماهنگی دفتر ثبت‌نام و توزیع پیام‌آوران بهداشت وزارت متبوع، در تیرماه 1394 برنامه جذب دستیار پژوهش سرباز در مراکز تحقیقاتی را آغاز نموده است که اطلاعات کامل آن در سامانه برنامه به نشانی http://rap.research.ac.ir آمده است.

لازم به ذکر است در حال حاضر ستاد نیروهای مسلح با جذب دستیار پژوهش سرباز در مراکز تحقیقاتی استان تهران، استان گیلان، استان مازندران، استان قم، استان قزوین، استان سمنان، استان مرکزی، استان زنجان، استان البرز، استان اصفهان، شهر تبریز، شهر شیراز و شهر مشهد موافقت نکرده است و اطلاع‌رسانی در دانشگاه‌‌های شهرهای مذکور می‌بایست با هدف جذب متقاضیان در مراکز سایر دانشگاه‌ها انجام گیرد.

درضمن، جذب سرباز پزشک تا اطلاع ثانوی در این برنامه که زیرمجموعه برنامه پیام‌آوران بهداشت است انجام نخواهد شد.

1399/08/05