آزمایشگاه های عفونی و Core Facilitiesآزمایشگاه جامع تحقیقات افتتاح گردید.

بنابه گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه ،آزمایشگاه های عفونی و  Core Facilitiesآزمایشگاه جامع تحقیقات باحضور دکتر دهقانی فیروزآبادی ریاست محترم دانشگاه، دکتر دهقانی معاون محترم توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، دکتر کاظمی معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر ریاحی مدیر محترم توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه افتتاح شد.

ریاست آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه در آیین افتتاح آزمایشگاه های جدید التاسیس عفونی و  Core Facilitiesزیرمجموعه آزمایشگاه جامع تحقیقات با ذکر این نکته که این مرکز با توجه و پیگیری های ویژه از سوی ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم تحقیقات و فناوری، مدیریت محترم توسعه و ارزیابی تحقیقات  و با بهره مندی از اعضای هیئت علمی مجرب توانسته است تاکنون پروژه ها و طرح های تحقیقاتی و کاربردی فراوانی را به مرحله اجرا در آورد، به بیان معرفی آزمایشگاه های مذکور پرداخت.

دکتر حسین صفرپور ابراز داشت: آزمایشگاه عفونی دانشگاه که در مساحتی حدود 40 متر مربع در محل آزمایشگاه‌های جامع دانشگاه احداث گردیده است علاوه بر بالابردن استانداردهای ایمنی زیستی، موجب انجام بی دغدغه طرح های تحقیقاتی مرتبط با نمونه های عفونی می گردد.

دکتر حسین صفرپور افزود: یکی از راهبردهای مصوب آزمایشگاه جامع، اخذ گواهی ISO17025 و حرکت در مسیر درآمدزایی و تبدیل شدن به قطب ارائه خدمات در حوزه سلامت در سطح استان می باشد. در همین راستا بخش  Core Facilitiesدر فضایی به مساحت 60 متر مربع و با تجمیع تجهیزات با فناوری پیشرفته راه اندازی گردید. از جمله دستگاه هایی که در این بخش مستقر گردیده اند می توان به HPLC، GC، فلوریمتری، الکتروریسی، فلوسایتومتری، اسپری درایر، ترازوی فوق حساس، TGA و سانتریفوژهای یخچالدار اشاره کرد.

با افتتاح این دو آزمایشگاه، فضای فیزیکی آزمایشگاه جامع تحقیقات به بیش از 700 متر مربع رسید که می تواند به رفاه بیشتر محققین، ارتقای استانداردهای آزمایشگاه جامع و استفاده حداکثری از ظرفیت تجهیزات در طول دوره عمر مفید آنها منجر شود.

1400/06/31