اولوبت های پژوهشی شرکت آب وفاضلاب استان خراسان جنوبی

لیست عناوین اولویت­های تحقیقاتی  شرکت آب وفاضلاب استان خراسان جنوبی در سال 1400 که از سوی وزارت نیرو پذیرفته شده و قابل تعریف به عنوان پایان­نامه دانشجویی و یا پروژه پژوهشی بشرح جدول ذیل می باشد،

لازم به ذکر است که پروپوزال‌های رسیده از بین این اولویت‌ها، در صورت طرح و تصویب در کمیته تحقیقات این شرکت، در قالب قرارداد برابر ضوابط،مورد حمایت مالی قرار خواهند گرفت.لذا خواهشمند است دستور فرمائید موضوع به نحو مقتضی به دانشجویان و اساتید محترم اطلاع رسانی شود تا در صورت تمایل به انجام پروژه­های کاربردی مرتبط با صنعت آب و فاضلاب ، پروپوزال‌های مرتبط را به این شرکت ارسال نمایند..

متقاضیان می توانند جهت دریافت اطلاعات با  دفتر توسعه مدیریت و تحقیقات آقای مهندس ملایی به شماره تماس 32214752 داخلی 245 تماس حاصل نمایند.

1400/06/31