سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید محمد موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه، طی حکمی دکتر محمدرضا میری را به عنوان سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب کرد.

در متن حکم سرپرست دانشگاه، خطاب به دکتر محمدرضا میری آمده است:

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش عطا فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف استان نهایت استفاده بعمل آید. در این راستا و با توجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه» منصوب می شوید تا زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمائید. امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت اصول قانون مداری و تهیه برنامه های مدون و بهره گیری از امکانات و توانمندی اعضاء هیأت علمی و کارکنان دانشگاه و تعامل با سایر معاونین در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخص های پژوهش و فناوری دانشگاه موفق و مؤید باشید..
1400/09/16