مشاهده نتایج آزمایشات مرکز کوهورت سلامت در سامانه پاس دانشگاه

برابراعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات وفناوری دانشگاه ، مرکز سنجش سلامت کارکنان دانشگاه از ابتدای شش ماهه دوم سال 1400 فعالیت خود را جهت خدمت رسانی و ارزیابی سلامت اعضاء هئیت علمی و کارکنان دانشگاه شروع و در این بازه زمانی بیش از 1000 مراجعه را به صورت رایگان و با تعیین وقت قبلی خدمات داده است.

در طرح سنجش سلامت کارکنان، یک سری خدماتی شامل آزمایش کامل خون، ادرار، معاینات بالینی، فشار خون و نوار قلب و همچنین ارزیابی میزان ریسک فاکتورها، سبک زندگی، تغذیه و سنجش ابعاد روانی از یک سری پرسش نامه های استاندارد صورت می گیرد.

در همین راستا و جهت سهولت دسترسی و اطلاع رسانی مراجعه کنندگان به نتایج آزمایشات خود، می توانند به سامانه پاس دانشگاه به آدرس اینترنتی   pas.bums.ac.irمراجعه کنند .لازم به ذکر است همچنین همکارانی که اخیرا" به مرکز کوهورت سلامت مراجعه داشتن، میتوانند 36 ساعت بعد از مراجعه، نتایج آزمایشات خود را در سامانه مذکور مشاهده و دانلود نمایند.

1400/12/16