جذب گرنت پژوهشی از منابع خارجی دانشگاه تسهیل میشود
جلسه هم اندیشی پژوهشگران دانشگاه پیرامون جذب گرنت پژوهشی از منابع خارجی دانشگاه با حضور ریاست بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی برگزار شد.
جلسه هم اندیشی پژوهشگران دانشگاه پیرامون جذب گرنت پژوهشی از منابع خارجی دانشگاه، روز یکشنبه 14 آبان ماه با حضور ریاست بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی، معاون تحقیقات و فناوری و حضور فعال اعضای محترم هیات علمی دانشگاه برگزار شد. دکتر محمد مهدی ایزدخواه، در این نشست به تشریح تسهیلات بنیاد ملی نخبگان باهدف حمایت از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی محققین دانشگاهها پرداختند. وی اهم طرحهای بنیاد نخبگان را به صورت ذیل شرح داد:
- طرح شهید شهریاری: جذب دانشآموختگان برتر دوره دکتری تخصصی به عنوان عضو هیئتعلمی در دانشگاهها
- طرح شهید بهشتی: حمایت از تشکیل هستههای مسئلهمحور اعضای هیئت علمی
- طرح مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی: ارائه اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات به استادیاران جوان تا سقف 100 میلیون تومان
- طرح دکتر چمران: تسهیلات پسادکتری در فاصله زمانی پس از دانشآموختگی تا اشتغال
- طرح شهید وزوایی: ارائه تسهیلات به دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی یا دکتری حرفهای
- طرح شهید احمدی روشن: طرح توسعه هستههای مسئلهمحور پژوهشی/ فناورانه
دکتر عبدالستار پقه مسئول جذب گرنت و ارتباط با سازمانهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، نحوه جذب برون سازمانی از سازمانهای مختلف از جمله معاونت علمی ریاست جمهوری، ستاد توسعه نانو و نیماد، از مراحل ایده پردازی، نگارش پروپوزال تا گزارشنهایی را تشریح نمودند. در انتها با توجه به مهلت ارسال پیش پروپوزال تا 20 آبان ماه، از کلیه محققین دانشگاه دعوت شد تا طرحهای خود را برای جذب گرنتهای مختلف نیماد از جمله گرنت محقق جوان، گرنت با اعتبار محدود و گرنت مقاله برتر تا این بازه زمانی ارسال بفرمایند.
گرنت محققان جوان نیماد به منظور تشویق محققان جوان فعال در انجام طرحهای مستقل و توسعه حیطه فعالیت تخصصی آنها میباشد. متقاضی اصلی باید عضو هیأت علمی با سن کمتر از 40 سال، شاغل در یکی از دانشگاهها/ مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده و شاخص H بالای 5 داشته باشد. سقف حمایت این گرنت 50 میلیون تومان میباشد.
گرنت با اعتبار محدود به منظور توسعه حمایتهای مؤسسه از پروپوزالهای تحقیقاتی اعضای هیأت علمی دانشگاههایی که تاکنون موفق به جذب گرنتهای نیماد نشدهاند، ارائه شده و متقاضی اصلی این طرح میبایست عضو هیأت علمی یکی از دانشگاههای علوم پزشکی کشور باشد. نکته مثبت این گرنت برای دانشگاههای مناطق محروم، عدم تعلق آن به دانشگاهها/ مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی مستقر در شهر تهران و دانشگاهها/ مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز، کرمان و اهواز میباشد که شانس پذیرفتهشدن اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند را بیشتر میکند. سقف حمایت این گرنت 80 میلیون تومان میباشد.
گرنت مقاله برتر نیز به منظور تشویق محققانی که موفق به انتشار نتایج تحقیقات خود در مجلات برتر دنیا شدهاند، ارائه شده و متقاضی اصلی میبایست عضو هیأت علمی یکی از دانشگاههای علوم پزشکی کشور و نویسنده اول یا نویسنده مسؤول در مقالهای با هر ۳ شرط زیر باشد:
- نوع مقاله: مقاله اصلی (Original Article) یا مروری (Systematic or Narrative)،
- زمان انتشار: منتشر شده در سال ۲۰۲۱ یا ۲۰۲۲ میلادی،
- محل انتشار: مجلهای با شاخص (IF (Impact Factor معادل ۶ و یا بالاتر و یا مجله قرار گرفته در فهرست 5 درصد برتر رشتههای موضوعی مبتنی بر CiteScore.
متقاضیان طرحهای مذکور میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، به آدرس http://nimad.ac.ir/content/141/Instruction-for-Applicants مراجعه نمایند.
نظر دهید