معاونت تحقيقات و فنآوري
كنفرانس فرصت هاي سرمايه گذاري جسورانه ايران
![معاونت تحقيقات و فنآوري](/thumbnail/550-h_100/uploads/old/Data/Sub_12/File/NewsM_etoolsfile_Untitled1253-bf696a0c-4765-498e-9bf2-a1710f723b00.jpg)
در تجارت و اقتصاد بينالملل، اكثر اقتصاددانان و كارشناسان تجاري، سرمايهگذاري جسورانه را به عنوان سنگ بناي توسعه اقتصادي كشورها مطرح ميسازند. اين نوع سرمايهگذاري به ويژه در كشورهايي كه با انبوه پسانداز و يا نقدينگي سرگـردان در اقتصادهاي خود مواجهاند ميتوانـد راه حل و فرصت بهينهاي باشـد جهت بـرون رفت از انباشـت سرمايهها از اقتصاد سوداگر و غيرمولد نظير خريد و فروش ارز، فلزات، مسكن و يا سپردهگذاري در بانكها و جهت دادن آنها به سوي اقتصاد مولد در راستاي ايجاد توليد ملي، ايجاد اشتغال، رشد و توسعه پايدار همراه با حفظ ارزش منابع مالي و سودهاي معقول.
در حال حاضر، بالغ بر 80% رشد اقتصادي كشورهاي جهان ناشي از فعاليتهاي اقتصادي و تجاري بنگاههاي كوچك و متوسط بوده و سرمايهگذاري جسورانه از منابع مهم تامين مالي اين نوع شركتها محسوب ميگردد. سرمايهگذاري ريسكپذير يا جسورانه با مديريت فعالانه و برنامهريزي در توسعه مدلهاي راهبردي، در كسب و كار هدف و ارزش افزوده و افزايش قيمت سهام اين شركتها نقش مهمي ايفا نموده و به ويژه اينكه نقشي با اهميت و فعال در ايجاد اشتغال نيروي جوان و متخصص و هدايت سرمايههاي سرگردان به سوي طرحها و پروژههاي سودآور ايفا مينمايد. تجارب كشورهاي گوناگون بـراي ايجـاد نهادهـاي مالي در زمينـه سرمـايهگذاري جسورانه نشان ميدهد در صـورت فراهـم بـودن مكـانيزمهــا و زيرساختهاي مناسب، اين گونه سرمايهگذاريها مناسبترين راه براي توسعه طرحهاي نوآورانه با تكنولوژيهاي جديد ميباشد.
اين نوع سرمايهگذاريها به ويژه در مورد استارتآپها و ايجـاد بنگاههـا در بخـش تكنولوژي و جـهت دادن فـرايندهاي توليدي از طرحهاي درونگرا به برونگرا با اهداف تامين نياز داخل، توسعه صادرات، تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي، جذب سرمايههاي غير مولد و سرمايههاي خارجي در ساختار اقتصادي هر كشوري به ويژه در شرايط فعلي اقتصاد ايران ميتواند به ميزان قابل توجهاي راهگشا و موثر واقع گردد.
جهت كسب اطلاعات بيشتر كليك نماييد
نظر دهید